Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბადრიჯნის რაგუ / badrijnis ragu
2017-09-27, 8:35 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
3 ბადრიჯანი
1 წითელი ბულგარული წიწაკა
1 მწვანე ბულგარული წიწაკა
1 ხახვი
300 მლ. ზეთი
4 კბილი ნიორი
1 ჩაის კოვზი ბაზილიკი

მომზადების წესი:
გარეცხეთ ბოსტნეული და მწვანილი. ბადრიჯანი დაჭერით რგოლებად, ბულგარულები და ხახვი წვრილ და გრძელ ნაჭრებად.
ზეთიან ტაფაზე ჯერ მოშუშეთ ბადრიჯანი, შემდეგ დაუმატეთ ხახვი და ბოლოს ბულგარულები. მოშუშვის დროს პერიოდულად ამოურიეთ, ბოლოს დაუმატეთ ქინძი, გახეხილი ნიორი, ბაზილიკი და მარილი გემოვნებით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: badrijnis ragu, kulinaria recepti, bulgaruli wiwaka, bulgaruli cicaka, რაგუ, ragu, ბადრიჟნის რაგუ, badrijani, ბადრიჯანი, ბულგარული წიწაკა ნანახია: 1950 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]