მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ბულგარული წიწაკები იტალიურად / bulgaruli tsitsakebi italiurad
2018-04-18, 5:07 AM |
შემადგენლობა:
ბულგარული წიწაკა 6 ცალი
ზეითუნის ზეთი 3 სკ
ნიორი 4-5 კბილი
ოხრახუში 6-7 ღერი
მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
1. გარეცხეთ ბულგარული წიწაკები (სასურველია სხვადასხვა ფერის), ამოსვარეთ ზეთში და შეწვით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.
2. ამოალაგეთ ჯამზე, დააფარეთ თავი და დატოვეთ 15 წუთი.
3. დრო რომ გავა, გაგრილებულ წიწაკებს მოაჭერით ყუნწები, გადაუწურეთ გამოყოფილი წვენი, დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად ან შუაზე, გაასუფთავეთ თესლიდან და მოასხით ზეითუნის ზეთი, დაჭყლეტილი ნიორი, მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში და მარილი.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |