Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ნაღებში მოთუშული ღორის ხორცი ბოსტნეულთან ერთად / naghebshi motushuli ghoris khorci bostneultan ertad
2018-04-10, 7:27 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
300 გ. ქამა სოკო.
400 გ. ღორის ხორცი.
100 გ. ბულგრული წიწაკა.
100 გ. პომიდორი.
150 მლ. ნაღები 25%-იანი.
100 მლ. ზეითუნის ზეთი.
მარილი და პილპილი გემოვენბით.

მომზადების წესი:
ხორცი დაჭერით კუბიკებად. გააცხელეთ ქვაბი და ჩაასხით მასში 50 მლ. ზეითუნის ზეთი. მოათავსეთ ხორცი ქვაბში, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. 15 წუთი თუშეთ.სანამ ხორცი იწვება, მსხვილად დაჭერით ქამა სოკო, კუბიკებად დაჭერით პომიდორი და გრძლად ბულგარლი წიწაკა.

15 წუთის შემდეგ გადასხით ცხიმი ქვაბიდან და ჩაასხით 50 მლ. ზეითუნის ზეთი. დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული და სოკო. 5 წუთი შეწვით და თან ურიეთ.ჩაასხით ქვაბში ნაღები და წყალი ისე, რომ ბოსტეულის და ხორცის 2/3 დაიფაროს. თუშეთ 15-20 წუთის განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: bostneuli, pamidori, bulgaruli tsitsaka, goris xorci, naghebi, pomidori, qama soko, ghoris khorci, ღორის ხორცი, bulgaruli wiwaka ნანახია: 873 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]