Загрузка...
ღორის ხორცი სოიოს სოუსით - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ღორის ხორცი სოიოს სოუსით


2013-01-14, 4:44 PM

www.auf.ge -


შემადგენლობა:
800 გრამი ღორის ხორცი
1კგ კარტოფილი
1 კონა ქინძი
0,5 ლ ბულიონი

სოუსისთვის:
სოიოს სოუსი 100 მლ
2 ჩ.კ ფრანგული მდოგვი (დიჟონის ან მარცვლოვანი)
მწიკვი მარილი და შაქარი
პილპილი
წითელი წიწაკა, დაფქვილი

მომზადების წესი:
ხორცი დავჭრათ კარტოფილზე პატარა ნაჭრებად. ხორცი დავამარინადოთ ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტების სოუსში(სასურველია 24 საათი). ღუმელისთვის განკუთვნილ ღრმა ჭურჭელში მოვათავსოთ ხორცი და მსხვილად დაჭრილი კარტოფილი, დავასხათ ბულიონი და შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 1 საათი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: mzareuli, კარტოფილი, kulinaria, ღორის ხორცი, receptebi, goris khorci, ხორცი, goris xorci, ბულიონი, ხორცეული
ნანახია: 702 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0