Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

შემწვარი ღორის ხორცი მაწვნისა და აჯიკის სოუსით / shemtsvari ghoris khorci matsvnisa da ajikis sousit
2023-12-10, 1:32 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ღორის ხორცი - 1 კგ
წითელი აჯიკა - 1 სკ
მაწონი - 0.5 ჭიქა
მარილი

მომზადების წესი:
მაწონში (ან არაჟანში) ავურიოთ აჯიკა. თუ აჯიკა არ მოგვეპოვნება, შევურიოთ 3 კბილი დანაყილი ნიორი, 2-3 ჩ.კ. წითელი წიწაკა, თითო ჩ.კ. ხმელი ქინძი და უცხო სუნელი. აჯიკის ნაცვლად ეს მასა ავურიოთ მაწონში.
ღორის ხორცს წავუსვათ ჯერ მარილი, შემდეგ - მომზადებული ნარევი და 1-2 საათით მაცივარში შევინახოთ.
ხორცის ნაჭერი მოვათავსოთ თუნუქის ფურცელზე და 250 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შევდგათ. როდესაც შეიბრაწება, დაახლოებით 30 წუთში, ცეცხლს დავუწიოთ, ხორცს მოვასხათ თავისივე წვენი და ჩანგლით დავჩხვლიტოთ, შემდე შევაბრუნოთ ღუმელში, სანამ არ მომზადდება.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikadzamiashvili | ტეგები: gemrieli, recepti, გურმანი, აჯიკა, ღორის ხორცი, კულინარია, shemtsvari ghoris khorci, გემრიელი, mawoni, mzareuli, მაწონი, რეცეპტი, gourman, შემწვარი ღორის ხორცი, matsconi, მზარეული, რეცეპტები, receptebi, matsoni, ajika, shemwvari goris xorci, maconi, kulinaria, gurmani ნანახია: 337 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]