Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

სიმინდის პური წიწაკით / simindis puri tsitsakit
2013-02-28, 5:27 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
275 გ სიმინდის წვრილად დაფქული ფქვილი,
75 გ პურის ფქვილი,
25 გ შაქარი,
1.5 ს.კ. გამაფხვიერებელი,
0.5 ჩ.კ. სოდა,
0.5 ჩ.კ. მარილი,
225 მლ კეფირი ან მაწონი,
115 მლ რძე, 2 კვერცხი,
50 გ კარაქი,
150 გ დაკონსერვებული სიმინდი,
1 წითელი ჩილი,
1 მწვანე ჩილი.

მომზადების წესი:
სიმინდის ფქვილი, პურის ფქვილი, სოდა, შაქარი, მარილი და გამაფხვიერებელი ავურიოთ. ცალკე ავურიოთ კვერცხი, კეფირი და კარაქი და შევურიოთ ფქვილიან მასას, დავუმატოთ სიმინდი და დაჭრილი, თესლებგამოცლილი წიწაკა. ფორმას წავუსვათ კარაქი, ზედ მოვათავსოთ ცომის მასა და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 20-25 წუთის განმავლობაში. შეგრილების შემდეგ დავჭრათ ოთხკუთხედ ნაჭრებად.



გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: რეცეპტი, მზარეული, კულინარია, gurmani, mzareuli, recepti, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, გურმანი ნანახია: 1882 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]