მომზადების წესი: ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მოვშუშოთ, დავუმატოთ დაჭრილი ლორი. ქათმის ფილე დავჭრათ გრძელ, თხელ ნაჭრებად და ისიც დავდოთ ხახვიან ტაფაზე შესაწვავად. ფილე ორივე მხრიდან რომ კარგად შეიბრაწება, დავამატოთ სოკო, შემდეგ მრგვლად დაჭრილი კიტრი, არაჟანი, ქინძი, მარილი, წიწაკა. კარგად მოვურიოთ.
ყაბაყი გავრეცხოთ და მოვაცალოთ ზედმეტი ნაწილები, ზედაპირზე კანი ავაჭრათ და რბილობი ამოვიღოთ. მომზადებულ ყაბაყს წავუსვათ კარაქი და მოვაყაროთ მარილი. ჩავტენოთ სართი ყაბაყში და ზემოდან დავფაროთ მსხვილ სახეხზე გახეხილი ყველით. გამოვაცხოთ 180 გრადუს ტემპერატურაზე 30-35 წუთის განმავლობაში.