Загрузка...
ბადრიჯანი ყველით / badrijani kvelit - kulinaria, receptebi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ბადრიჯანი ყველით / badrijani kvelit - kulinaria, receptebi


2013-03-22, 7:14 PM

www.auf.ge -


შემადგენლობა:
2 ცალი ბადრიჯანი;
100 გრამი რბილი ყველი;
მარილი, ზეითუნის ზეთი.

მომზადების წესი:
1. ბადრიჯანი დავჭრათ რაც შეიძლება თხელ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 10-15 წუთი, შემდეგ შევბრაწოთ ზეითუნის ზეთში ორივე მხრიდან.
2. ბადრიჯნის თითოეულ ნაჭერს დავადოთ თითო ნაჭერი ყველი, გადავახვიოთ და დავამაგროთ ჩხირით. გამოვაცხოთ 3-4 წუთი.
სუფრაზე შეიძლება მივიტანოთ ჩაშუშულ პომიდორთან ერთად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, gurmani, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, საჭმელების მომზადება, გურმანი, sachmelebis momzadeba
ნანახია: 505 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0