Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ხბოს ხორცის რულეტი (მზარეული, კულინარია, რეცეპტები)

შემადგენლობა:
1,5 კგ ხბოს ხორცი
1-1 კონა ოხრახუსი
3-4 კბილი ნიორი
ქინძი, ნიახური, წიწაკა, მარილი, კოწახური გემოვნებით

მომზადების წესი:
ხბოს სუკი (ან ბარკლის რბილი ნაჭერი) გავჭრათ 2 სმ სისქის ბრტყელ ნაჭრად. ცალკე გავაკეთოთ ნარევი: ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიორი, მწვანილი, წიწაკა, მარილი, კოწახური ავურიოთ კარგად და წავუსვათ ხორცს. გადავახვიოთ რულეტის მსგავსად, შევკრათ კაპრონის ძაფით და შევწვათ აირღუმელში. გაციების შემდეგ შემოვაცალოთ ძაფი და დავჭრათ ძეხვისებურად.




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



2013-03-29, 2:49 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, gurmani, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, საჭმელების მომზადება, გურმანი, sachmelebis momzadeba
ნანახია: 569 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: