Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კიბორჩხალი ნიგვზის სატენით / kiborchkhali nigvzis satenit (kulinaria, receptebi)

შემადგენლობა:
კიბორჩხალა - 20 ცალი
ნიგოზი - 200 გრამი
ქინძი - 1 ჩაის კოვზი
დარიჩინი, მუსკატის კაკალი - 0,5 ჩაის კოვზი
მწვანილი 200 გრამი
მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მოვხარშოთ მარილწყალში; შემდეგ დავაწყოთ საცერზე; როცა წყალი ჩამოიწურება, კიბორჩხალებს მოვაცილოთ კისერი, ფეხები, ხორცი და დავნაყოთ. ავურიოთ დანაყილი ნიგოზი და ქინძი; მოვაყაროთ დანაყილი დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი, მარილი; კარგად ავურუიოთ და ამ სატენით ამოვავსოთ კიბორჩხალის წითელი ქალა.
სუფრაზე მიტანისას კიბორჩხალები დავაწყოთ მწვანილით მორთულ ლანგარზე. ცალკე ჭურჭლით მივიტანოთ ტყემლის საწებელი.




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2013-03-29, 1:17 AM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, gurmani, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, საჭმელების მომზადება, გურმანი, sachmelebis momzadeba
ნანახია: 1618 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]