ხიზილალის ქაბაბი (მზარეული, კულინარია, რეცეპტები) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ხიზილალის ქაბაბი (მზარეული, კულინარია, რეცეპტები)

შემადგენლობა:
კიბორჩხალი – 20 ცალი
ნიგოზი – 200 გრამი
გამხმარი ქინძი – 1 ჩაის კოვზი
დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი – 0,5 ჩაის კოვზი
მწვანილი – 200 გრამი
მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მოვხარშოთ მარილწყალში; შემდეგ დავაწყოთ საცერზე; როცა წყალი ჩამოიწურება, კიბორჩხალებს მოვაცილოთ კისერი, ფეხები, ხორცი და დავნაყოთ. ავურიოთ დანაყილი ნიგოზი და ქინძი, მოვაყაროთ დანაყილი დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი, მარილი; კარგად ავურიოთ და ამ სატენით ამოვავსოთ კიბორჩხალის წითელი ქალა.

სუფრაზე მიტანისას კიბორჩხალები დავაწყოთ მწვანილით მორთულ ლანგარზე. ცალკე ჭურჭლით მივიტანოთ ტყემლის საწებელი.




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



2013-03-29, 2:51 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, gurmani, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, საჭმელების მომზადება, გურმანი, sachmelebis momzadeba
ნანახია: 540 | რამოტვირთვები: 0 | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: