შემადგენლობა: კიბორჩხალი – 20 ცალი ნიგოზი – 200 გრამი გამხმარი ქინძი – 1 ჩაის კოვზი დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი – 0,5 ჩაის კოვზი მწვანილი – 200 გრამი მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი: კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მოვხარშოთ მარილწყალში; შემდეგ დავაწყოთ საცერზე; როცა წყალი ჩამოიწურება, კიბორჩხალებს მოვაცილოთ კისერი, ფეხები, ხორცი და დავნაყოთ. ავურიოთ დანაყილი ნიგოზი და ქინძი, მოვაყაროთ დანაყილი დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი, მარილი; კარგად ავურიოთ და ამ სატენით ამოვავსოთ კიბორჩხალის წითელი ქალა.