Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

შემწვარი გოგრა და პრასი ფორთოხლის სოუსით და ნიგოზით სოფია პაპავას რეცეპტით / shemtsvari gogra da prasi fortokhlis sousit da nigozit sofias
2023-12-10, 1:02 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
200 გრ. გოგრა, ნაჭრები
2 ს/კ ბრტყელფოთლიანი ოხრახუში, ახალი
1 კბილი ნიორი
2 ს/კ ლიმონის წვენი, ახლად გამოწურული
1/4 ჭიქა არაჟანი
1/2 ჩ/კ სვანური მარილი
1/8 ჩ/კ წითელი წიწაკის ფანტელები
გემოვნებით ახლად დაფქული შავი პილპილი
5 ს/კ ზეითუნის ზეთი
1/3 ჭიქა ნიგოზი
5 ს/კ ფორთოხლის წვენი, ახლად გამოწურული
1 ს/კ წყალი
2 დიდი პრასი (თეთრი და ღია მწვანე ნაწილები)

მომზადების წესი:
დავჭრათ გოგრა , პრასი, ოხრახუში, ნიორი. მოვასხათ ზეითუნის ზეთი, წყალი,ლიმონის წვენი. მოვაყაროთ სვანური მარილი, პილპილი, წითელი წიწაკა. მოვურიოთ ხელით. დავალაგოთ პერგამენტის ქაღალდზე.
გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში.
გამომცხვარ ბოსტნეულს მოვასხათ არაჟნის სოუსი.
არაჟანი, ფორთოხლის წვენი, 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი, შავი პილპილი. მოვურიოთ ხელის სათქვეფით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikadzamiashvili | ტეგები: სვანური მარილი, კულინარია, gemrieli, arajani, nigozi, recepti, kulinaria, არაჟანი, რეცეპტები, fortokhlis sousi, fortokhlis tsveni, რეცეპტი, gurmani, mzareuli, shemtsvari gogra, ნიგოზი, prasi, გოგრა, შემწვარი გოგრა, პრასი, gogra, svanuri marili, ფორთოხლის წვენი, მზარეული, receptebi ნანახია: 437 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]