Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

უგემრიელესი ტოსტი ბეკონით, კვერცხითა და პომიდვრით / ugemrielesi tosti bekonit, kverckhita da pomidvrit
2020-01-05, 11:33 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
12 ნაჭერი ბეკონი
12 ცალი პატარა პომიდორი (ჩერი)
6 ცალი კვერცხი,
6 ნაჭერი გახუხული პურის ნაჭერი
ზეითუნის ზეთი შესაწვავად
დაფქული შავი პილპილი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
ტაფაზე მოვასხათ ზეითუნის ზეთი.
შემოვდგათ საშუალო ცეცხლზე და გახურების შემდეგ დავაწყოთ ბეკონის ნაჭრები და შევწვათ ორივე მხრიდან.
შემწვარი ბეკონი გადმოვალაგოთ ხელსახოც ქაღალდზე, რომ ზედმეტი ცხიმისგან დაიწმინდოს.
პომიდორი გავჭრათ ოთხად, დავაწყოთ იგივე გახურებულ ტაფაზე და შევწვათ ორივე მხრიდან დაახლოებით 4 წუთი თითო მხრიდან. (ზეთი დავამატოთ თუ მოითხოვა)
გადმოვიღოთ შემწვარი პომიდორი თეფშზე და მოვაყაროთ მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით.
იგივე ტაფაზე შევწვათ კვერცი მთელ-მთელი. ისე რომ კვერცხის გული არ გამოშრეს და გადმოვიღოთ ტაფიდან.
გახუხული პურის ნაჭრებზე დავალაგოთ მომზადებული ინგრედიენტები შემდეგი თანმიმდევრობით: 2 ცალი ბეკონის ნაჭერი, 4 ნაჭერი პომიდორი, 1 კვერცხი.
მოვაყაროთ ზემოდან მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით.
გემრიელად მიირთვით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikadzamiashvili | ტეგები: cooking, რეცეპტი, ტოსტი, gemrieli, პამიდორი ჩერი, მზარეული, კვერცხი, receptebi, რეცეპტები, pomidori, ugemrielesi, უგემრიელესი, პომიდორი, recepti, kverckhi, bekoni, pamidori cheri, Cook, kulinaria, კულინარია, tosti, kerdzi, ბეკონი, mzareuli ნანახია: 1154 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]