Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Загрузка...
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

აჯიკა დაკონსერვებული ზამთრისთვის შესანახად / ajika dakonservebuli zamtristvis shesanakhad
2020-01-05, 8:49 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
5 კილო წითელი ბულგარული
16 ცალი საშუალო ზომის ხახვი
8 თავი ნიორი
2 ჩაის კოვზი პილპილი
1 ლიტრი ტომატპასტა
2 ჭიქა ზეთი
2 ჭიქა ძმარი
14 სუფრის კოვზი შაქარი
7-8 სუფრის კოვზი მარილი
30 ცალი მწარე წითელი წიწაკა

მომზადების წესი:
წიწაკა გავასუფთავოთ, ხახვი და ნიორი გავფცქნათ. ყველაფერი დავჭრათ და გადავატაროთ ხორცაკეპ მანქანაში.
მოვათავსოთ გატარებული მასა ქვაბში დავამატოთ ზეთი, ძმარი, შაქარი, მარილი, ტომატპასტა ამოურიოთ და შემოვდგათ საშუალო ცეცხლზე.
ადუღების შემდეგ 30 წუთი ვადუღოთ და ჩავასხათ გარეცხილ მშრალ ქილებში.
გემრიელად მიირთვით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikadzamiashvili | ტეგები: bulgaruli, recepti, კულინარია, ტომატპასტა, tomatpasta, ნიორი, receptebi, რეცეპტები, mzareuli, რეცეპტი, აჯიკა, ბულგარული, tsitsaka, cooking, ajika, cicaka, zamtari, rogor movamzadot, kulinaria, wiwaka, Recipe, როგორ, როგორ მოვამზადოთ, წიწაკა, ზამთარი ნანახია: 395 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]