Загрузка...
გემრიელი სამარხვო კერძი – ნიგვზიანი ბადრიჯანი / gemrieli samarkhvo kerdzi - nigvziani badrijani - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

გემრიელი სამარხვო კერძი – ნიგვზიანი ბადრიჯანი / gemrieli samarkhvo kerdzi - nigvziani badrijani


2015-04-14, 3:45 AM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ბადრიჯანი – 1 კგ.
ზეთი – 3-4 სუფრის კოვზი
ნიგოზი – 1,5–2 ჩაის ჭიქა
ხახვი – 1-2 თავი
მწვანილი – 3-3 ძირი
ძმარი – 3-4 სუფრის კოვზი
მარილი, ნიორი, წიწაკა გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და ცოტა ხნის შემდეგ გავწუროთ. დავაწყოთ ზეთმოსხმულ ცხელ ტაფაზე და შევწვათ. მოვამზადოთ ნიგვზიანი წვენი: წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი, ყვითელი ყვავილი, სუნელი, გამოვწუროთ ზეთი; წვრილად დავჭრათ ხახვი, რეჰანი, ქონდარი, ოხრახუში, ქინძი, ნიახური, ომბალო, კამა. ყველაფერი ეს გავხსნათ ძმარში, რომელშიც არეული იქნება 5-6 სუფრის კოვზი ადუღებული, ცივი წყალი. ამ წვენში ჩავაწყოთ შემწვარი ბადრიჯანი. ასეთი წესით გაკეთებული ბადრიჯნის სუფრაზე მიტანა უკეთესია მომზადებიდან 3-4 საათის შემდეგ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: რეცეპტი, mzareuli, რეცეპტები, badrijani, samzareulo, receptebi, ბადრიჯანი, recepti kulinaria, კულინარია მზარეული რეცეპტები, სამზარეულო
ნანახია: 298 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0