მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
აჯაფსანდალი / ajafsandali
2013-03-02, 3:08 PM |
შემადგენლობა:
2 კგ.ბადრიჯანი
1 კგ პამიდორი
3-4 ც.ბულგარული წიწაკა (წითელი)
2 ც. სტაფილო
1 კონა მწვანილი (ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი და კამა.ცოტ-ცოტა საერთო ჯამში ერთ კონას უნდა შეადგენდეს.)
მომზადების წესი:
გათლილი, რგოლებად დაჭრილი ბადრიჯანი შევწვათ ორივე მხრიდან, პამიდორი დავჭრათ წვრილად, ცალკე ზეთში მოვშუშოთ ხახვი, წვრილად დაჭრილი სტაფილო და წითელი ბულგარული წიწაკა.ასევე ცალკე ზეთში შევწვათ კარტოფილი.ღრმა ჭურჭელში ფენებად ჩავაწყოთ ბადრიჯანი, შემდე მოშუშული ხახვი, შემწვარი კარტოფილი.წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, კამა ავურიოთ წვრილად დაჭრილ პამიდორში, დავუმატოთ მარილი, წიწაკა და მოვასხათ ქვაბში ჩალაგებულ ბადრიჯანს და კარტოფილს.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |