მომზადების წესი: ყვავილოვანი კომბოსტო დავშალოთ ცალკეულ თავაკებად (თუ თავაკები მსხვილია, მაშინ გავჭრათ ისინი 2-4 ნაწილად), მოვხარშოთ მარილწყალში, როცა მზად იქნება ამოვიღოთ თუშფალანგით. ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ კუბებად დაჭრილი კარტოფილი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. დავუმატოთ მოხარშული ყვავილოვანი კომბოსტო, კუბებად ან ჩალისებურად დაჭრილი სტაფილო (შეიძლება დავუმატოთ პომიდორი და ბულგარული წიწაკა) დავხარშოთ მომზადებამდე. ხარშვის ბოლოს დავუმატოთ ოხრახუში და კამა.