ნიგვზით ფარშირებული სიბასი - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ნიგვზით ფარშირებული სიბასი
2013-02-16, 11:17 AM
www.auf.ge -


შემადგენლობა:
3 ცალი სიბასი,
1 დიდი ლიმონის ცედრა და წვენი,
50 გ ოხრახუში, 5
0 გ ტარხუნა (ან 1-2 ს.კ. ხმელი ტარხუნა),
30 გ დაფხვნილი პური,
60 გ დარბილებული კარაქი,
80 გ დაფქული ნუში,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
სიბასი გავასუფთავოთ და ფრთხილად ამოვაცალოთ ფხები. წვრილად დაჭრილ ოხრახუშს ავურიოთ ლიმონის წვენი და ცედრა, ტარხუნა, პურის ნაფხვენი, ნუში და კარაქი. ამ ნარევით ამოვავსოთ თევზი და შევკრათ ძაფით. თევზი მოვათავსოთ ქაღალდჩაფენილ, კარაქწასმულ თუნუქის ფურცელზე და 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25-30 წუთის განმავლობაში შევწვათ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მარილი, ოხრახუში, gurmani, mzareuli, kulinaria, ნუში, samzareulo, ტაარხუნა, პილპილი, სიბასი ნანახია: 685 | რამოტვირთვები: 0 | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: