მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ლიმონის ფილები / limonis filebi
2013-04-05, 8:12 PM |
შემადგენლობა:
ცომის ფენა:
1 ჭიქა დარბილებული კარაქი
2 ჭიქა ფქვილი
½ ჭიქა შაქარი
ლიმონის ფენა:
1½ ჭიქა შაქარი
¼ ჭიქა ფქვილი
4 ცალი კვერცხი
2 ცალი ლიმონი
საკონდიტრო შაქარი*
მომზადების წესი:
ბარკალი დავამუშაოთ, დავბეგვოთ. თხლად გავშალოთ რულეტივით ფოლგაზე. ხახვი მრგვლად დაჭრილი და ნიორი მოვშუშოთ ტაფაზე დავუმატოთ ტკბილი მდოგვი, მარილი და ეს მასა დავაყაროთ ხორცს და რულეტივით დავკეცოთ და გადავახვიოთ. ჟაროვნაზე დავასხათ ცოტა წყალი და ფოლგიანი ხორცი დავდოთ მასზე. ფოლგის ბოლოები დავახვიოთ. 170 გრადუს ცელსიუსზე 1 საათი ცხვება. შემდეგ მოვასხათ დემიგლასი.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 1 | |
| |