Загрузка...
შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა / shigneulit gatenili shemtscvari tscitscila - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა / shigneulit gatenili shemtscvari tscitscila


2013-04-05, 5:34 PM

www.auf.ge -


შემადგენლობა:
წიწილა;
მწვანე ხახვი – 5 ძირი;
ტარხუნა – 2 ძირი;
ოხრახუში – 3 ძირი;
რეჰანი – 2 ძირი;
ერბო – 2 სუფრის კოვზი;
მარილი, დანაყილი დარიჩინი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
წიწილის კუჭმაჭი მოვახარშოთ, წვრილად დავჭრათ, მივუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ტარხუნა, ოხრახუში, რეჰანი, დავდოთ ტაფაზე, დავასხათ გამდნარი ერბო, დავაყაროთ დანაყილი დარიჩინი, მარილი, ერთად ავურიოთ და მოვშუშოთ. ამ მასალით ამოვუვსოთ წიწილას მუცელი, ძაფით შევკეროთ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში, დავახუროთ სახურავი და შევწვათ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: mzareuli, gurmani, kulinaria, kulinariuli recepti, gemrieli receptebi, samzareulo, receptebi, qatmis khorci, sakvebi, შემწვარი წიწილა
ნანახია: 581 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0