Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა / shigneulit gatenili shemtscvari tscitscila
2013-04-05, 5:34 PM
www.auf.ge -


შემადგენლობა:
წიწილა;
მწვანე ხახვი – 5 ძირი;
ტარხუნა – 2 ძირი;
ოხრახუში – 3 ძირი;
რეჰანი – 2 ძირი;
ერბო – 2 სუფრის კოვზი;
მარილი, დანაყილი დარიჩინი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
წიწილის კუჭმაჭი მოვახარშოთ, წვრილად დავჭრათ, მივუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ტარხუნა, ოხრახუში, რეჰანი, დავდოთ ტაფაზე, დავასხათ გამდნარი ერბო, დავაყაროთ დანაყილი დარიჩინი, მარილი, ერთად ავურიოთ და მოვშუშოთ. ამ მასალით ამოვუვსოთ წიწილას მუცელი, ძაფით შევკეროთ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში, დავახუროთ სახურავი და შევწვათ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: mzareuli, gurmani, kulinaria, kulinariuli recepti, gemrieli receptebi, samzareulo, receptebi, qatmis khorci, sakvebi, შემწვარი წიწილა ნანახია: 1887 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]