Загрузка...
მჟაუნის წვნიანი კიბორჩხალებით - mjaunas tsvniani kiborchkhalebit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

მჟაუნის წვნიანი კიბორჩხალებით - mjaunas tsvniani kiborchkhalebit


2014-02-16, 5:53 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 ცალი კვერცხი,
50 გ ხახვი,
1 ს.კ. ზეთი,
1 ცალი მოხარშული კარტოფილი,
50 მლ თეთრი მშრალი ღვინო,
100 მლ რძე,
400 მლ ბოსტნეულის ბულიონი,
1 დიდი კონა (75 გ) მჟაუნა,
80 გ მოხარშული,
გარჩეული კიბორჩხალები,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
კვერცხი მოვხარშოთ, გადავავლოთ ცივი წყალი, გავფცქვნათ და წვრილად დავკეპოთ. ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ. დავუმატოთ დაჭრილი კარტოფილი და 2-3 წუთი ვშუშოთ. დავასხათ ღვინო, რძე და 15 წუთი ვხარშოთ, თან ვურიოთ. წვნიანს დავუმატოთ დაჭრილი მჟაუნა და ბლენდერით ავთქვიფოთ. შევანელოთ მარილითა და პილპილით, ჩავუმატოთ კვერცხი და კიბორჩხალას ფილე. ამ წვნიანის მომზადება კიბორჩხალას გარეშეც შეგვიძლია.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: rogor davamzado, sachmlis momzadeba, gurmani, mzareuli, kulinariuli recepti, gemrieli receptebi, samzareulo, receptebi, rogor movamzado, sakvebi
ნანახია: 331 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0