Загрузка...
ღორის ხორცი ლუდის სოუსში / ghoris khorci ludis sousshi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ღორის ხორცი ლუდის სოუსში / ghoris khorci ludis sousshi


2014-02-16, 6:16 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 ცალი სტაფილო,
2 თავი ხახვი,
1 კბილი ნიორი,
1 მსხვილი ღერი ნიახური,
4 ნაჭერი ღორის ხორცი თავისი ძვლით (თითო ნაჭერი 200-220 გ),
1 ს.კ. ძირა,
2 ს.კ. ერბო,
400 მლ მუქი ლუდი,
2 ს.კ. წვრილად დაჭრილი ოხრახუში,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ნიორი ავკეპოთ. სტაფილო თხლად დავჭრათ. ხახვი სიგრძეზე მსხვილად დავჭრათ. ნიახური კუბებად დავჭრათ. ხორცი გავრეცხოთ, შევამშრალოთ, მოვაყაროთ ძირა, მარილი და პილპილი. ტაფაზე გავაცხელოთ ერბო და ხორცის ნაჭრები ორივე მხრიდან შევწვათ. დავუმატოთ ბოსტნეული და 1-2 წუთი ვშუშოთ, შემდეგ დავასხათ ლუდი, დავახუროთ სახურავი და 20 წუთის განმავლობაში საშუალო ცეცხლზე ვშუშოთ. ხორცის ნაჭრები ამოვიღოთ ტაფიდან, დარჩენილი სოუსი ცოტა ხანი ვადუღოთ და მოვასხათ ხორცის ნაჭრებს.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: rogor davamzado, sachmlis momzadeba, gurmani, mzareuli, kulinariuli recepti, gemrieli receptebi, samzareulo, receptebi, rogor movamzado, sakvebi
ნანახია: 331 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0