ხორცი ფრანგულად / khorci frangulad - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ხორცი ფრანგულად / khorci frangulad
2014-02-23, 8:58 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ღორის ან ხბოს ხორცი - 700-800 გრ.
ხახვი - 3-4 ც.
მაგარი ყველი - 250-300 გრ.
მაიონეზი
მარილი
პილპილი.

მომზადების წესი:
ხორცის ფილე დავჭრათ 1-1,5 სმ. სისქის გრძელ ნაჭრებად, თითოეული ნაჭერი დავბეგვოთ, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავაწყოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე.ზ

ემოდან დავადოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი (სურვილისამებრ, შეგვიძლია დავადოთ სოკო და რგოლებად დაჭრილი პომიდორი).

მოვასხათ მაიონეზი, მოვაყაროთ მსხვილ სახეხზე გახეხილი ყველი, შევდოთ ღუმელში და შევწვათ 20-25 წუთი მზადყოფნამდე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: rogor davamzado, mzareuli, gurmani, sachmlis momzadeba, kulinariuli recepti, gemrieli receptebi, samzareulo, receptebi, rogor movamzado, sakvebi ნანახია: 334 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: