Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

შემწვარი გოჭი ფარშით / shemtsvari gochi farshit (kulinaria, receptebi)
2013-04-05, 3:03 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 ც გოჭი,
გოჭის შიგნეული,
0,5 ჩაის ჭიქა ნიგოზი,
3 კბილი ნიორი,
1 ჩაის კოვზი ქინძის თესლი,
2 ჩაის კოვზი ხმელი სუნელი,
ქინძი, ქონდარი, წიწაკა, ტარხუნა, პილპილი, მარილი- გემოვნებით.

მომზადების წესი:
გამოშიგნული გოჭი გავრეცხოთ, გარედან და შიგნიდან მოვაყაროთ მარილი. ფარშის მოსამზადებლად გოჭის შიგნეული (ღვიძლი, თირკმლები, გული, ფილტვები, ელენთა) მოვხარშოთ ნახევრად მზადყოფნამდე და წვრილად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი. დავამატოთ დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი სუნელი, ხმელი ქონდარი, ტარხუნა, პილპილი და კარგად ავურიოთ. ფარშით ამოვავსოთ გოჭის მუცელი, გავკეროთ მაგარი ძაფით, შევწვათ ჩვეულებრივი წესით. მაგიდასთან მიტანის წინ შემწვარ გოჭს ამოვაცალოთ ძაფი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: შემწვარი გოჭი ფარშით, mzareuli, gurmani, kulinaria, kulinariuli recepti, gemrieli receptebi, samzareulo, shemtsvari gochi farshit, receptebi, sakvebi ნანახია: 1656 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]