Загрузка...
შემწვარი გოჭი ფარშით / shemtsvari gochi farshit (kulinaria, receptebi) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

შემწვარი გოჭი ფარშით / shemtsvari gochi farshit (kulinaria, receptebi)


2013-04-05, 3:03 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 ც გოჭი,
გოჭის შიგნეული,
0,5 ჩაის ჭიქა ნიგოზი,
3 კბილი ნიორი,
1 ჩაის კოვზი ქინძის თესლი,
2 ჩაის კოვზი ხმელი სუნელი,
ქინძი, ქონდარი, წიწაკა, ტარხუნა, პილპილი, მარილი- გემოვნებით.

მომზადების წესი:
გამოშიგნული გოჭი გავრეცხოთ, გარედან და შიგნიდან მოვაყაროთ მარილი. ფარშის მოსამზადებლად გოჭის შიგნეული (ღვიძლი, თირკმლები, გული, ფილტვები, ელენთა) მოვხარშოთ ნახევრად მზადყოფნამდე და წვრილად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი. დავამატოთ დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი სუნელი, ხმელი ქონდარი, ტარხუნა, პილპილი და კარგად ავურიოთ. ფარშით ამოვავსოთ გოჭის მუცელი, გავკეროთ მაგარი ძაფით, შევწვათ ჩვეულებრივი წესით. მაგიდასთან მიტანის წინ შემწვარ გოჭს ამოვაცალოთ ძაფი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: შემწვარი გოჭი ფარშით, mzareuli, gurmani, kulinaria, kulinariuli recepti, gemrieli receptebi, samzareulo, shemtsvari gochi farshit, receptebi, sakvebi
ნანახია: 565 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0