Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ღორის ხორცის რულეტები ღვინის სოუსში (kulinaria, mzareuli, gurmani, receptebi)
2013-04-17, 10:10 PM
www.auf.ge -


შემადგენლობა:
ღორის ხორცის 4 თხელი ნაჭერი,
1 სტაფილო,
1 პატარა ვაშლი,
1/4 ჩ.კ. თავშავა, ჯავზი, მარილი, წიწაკა, 1 ს.კ. ცხიმი.

სოუსისთვის:
1 ს.კ. ტომატპასტა,
1/3 ჭიქა წითელი ღვინო, 0
,5 ჩ.კ. შაქარი, მარილი, ჯავზი, წიწაკა,
1 ჩ.კ. სახამებელი,
რამდენიმე ღერი ოხრახუში.

მომზადების წესი:
ღორის ხორცის ნაჭრები დავბეგვოთ. სტაფილო და ვაშლი გავხეხოთ, შევურიოთ თავშავა, მარილი, წიწაკა და ჯავზი. ღორის ხორცის ნაჭრებში შევახვიოთ ვაშლისა და სტაფილოს გულსართი და ხის ჩხირებით შევკრათ. თაფაზე გავადნოთ ცხიმი და ხორცის რულეტები შევწვათ. შემდეგ შემწვარ რულეტებს გამოვაძროთ ჩხირები. სოუსის ინგრედიენტები ერთმანეთში კარგად ავურიოთ და ტაფაზე ხორცს მოვასხათ. როდესაც წვენი წამოდუღდება, გადმოვდგათ, გადავიტანოთ თეფშზე და ზემოდან წვრილად დაჭრილი ოხრახუში მოვაყაროთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, gurmani, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, samzareulo, receptebi ნანახია: 1288 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]