ქოქოსის ფენის მომზადება: კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, შემდეგ დავამატოთ შაქარი, ქოქოსის ფანტელები, ფქვილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე.
შოკოლადის ფენის მომზადება: კვერცხის ცილა და გული განვაცალკევოთ ერთმანეთისაგან. კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, ნელ–ნელა დავამატოთ კვერცხის გული, შემდეგ ფქვილი, გამაფხვიერებელი, კაკაო და კარგად ავუროთ. მომზადებული მასა დავასხათ პირველ ფენას (ქოქოსის ფენას) შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ 25–30 წუთის განმავლობაში.
კრემის მომზადება: კვერცხის გულს დავამატოთ, შაქარი, ვანილი, რძე და ვადუღოთ წყლის აბაზანაზე შესქელებამდე. მომზადების შემდეგ გავაცივოთ და ავთქვიფოთ დარბილებულ კარაქთან ერთად. მომზადებული კრემი წავუსვათ გამომცხვარ ბისკვიტს და შევინახოთ მაცივარში 1 საათით.
გლაზურის (მინანქარის) მომზადება: შოკოლადს დავამატოთ 3 ს/კ. რძე, ვანილი, 50გრ. კარაქი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე, როდესაც ადუღდება, გადმოვდგათ, ცოტა გავაცივოთ და მოვასხათ ნამცხვარს. ნამცხვარი შევინახოთ მაცივარში 1 საათით შემდეგ დავჭრათ სასურველი ფორმის ნაჭრებად.