გასაფორმებლად: შოკოლადის რგოლები 100გრ. თეთრი შოკოლადი 50გრ.
მომზადების წესი: კაკაოს დავამატოთ შაქარი, რძე და დვადგათ გაზქურზე, როდესაც მასა წამოდუღდება დავამატოთ კარაქი, ვანილი, ვადუღოთ კიდევ 1 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან , დავამატოთ დაბლენდერებული პეჩენია და კარგად ავუროთ ერთიანი მასის მიღებამდე, შემდეგ მომზადებულ მასას მივცეთ გველის ფორმა და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 15–20 წუთით. 20 წუთის შემდეგ გველი გამოვიღოთ მაცივრიდან, ტანზე დავალაგოთ შოკოლადის რგოლები, შემდეგ დარჩენილ ადგილებში დავაწვეთოთ გამდნარი თეთრი შოკოლადი, თავზე წავუსვათ თეთრი შოკოლადი, თვალები და ენა კი გავუკეთოთ შავი შოკოლადისგან.