Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბაბაგანუში / babaganushi
2017-07-11, 8:43 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 ბადრიჯანი
2 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი ტაჰინი
ნახევარი ლიმონის წვენი
30 გრ. ქინძი
1 მწიკვი კუმინი
1 მწიკვი ორეგანო
2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
მარილი და პაპრიკა - გემოვნებით

მომზადების წესი:
გამოვაცხოთ გაუფრცქვნელი ბადრიჯანი ფოლგაში.
შემდგომ, გავაცალოთ კანი და დავკეპოთ გული.
დავჭრათ ქინძი და ნიორი. შევურიოთ ყველა ინგრედიენტი დაკეპილ ბადრიჯანს.
შეგიძლიათ მიირთვათ პიტასთან ან ცოცხალ ბოსტნეულთან ერთად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, rogor movamzado, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor ნანახია: 1359 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]