მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ბაბაგანუში / babaganushi
2017-07-11, 8:43 PM |
შემადგენლობა:
2 ბადრიჯანი
2 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი ტაჰინი
ნახევარი ლიმონის წვენი
30 გრ. ქინძი
1 მწიკვი კუმინი
1 მწიკვი ორეგანო
2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
მარილი და პაპრიკა - გემოვნებით
მომზადების წესი:
გამოვაცხოთ გაუფრცქვნელი ბადრიჯანი ფოლგაში.
შემდგომ, გავაცალოთ კანი და დავკეპოთ გული.
დავჭრათ ქინძი და ნიორი. შევურიოთ ყველა ინგრედიენტი დაკეპილ ბადრიჯანს.
შეგიძლიათ მიირთვათ პიტასთან ან ცოცხალ ბოსტნეულთან ერთად.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |