როგორ შევწვათ გოჭი - შემწვარი გოჭის უგემრიელესი რეცეპტი / shemtsvari gochi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

როგორ შევწვათ გოჭი - შემწვარი გოჭის უგემრიელესი რეცეპტი / shemtsvari gochi
2014-07-20, 2:28 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
გოჭი - 1 ცალი (საშუალო)
წიწაკა - გემოვნებით
ნიორი - გემოვნებით
ქინძი - გემოვნებით
კამა - გემოვნებით
რეჰანი - გემოვნებით
ოხრახუში - გემოვნებით
ნიგვზის ზეთი - გემოვნებით
ერბო - გემოვნებით
მარილი - გემოვნებით

მომზადების წესი:
1 გოჭი კარგად გავასუფთაოდ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. ძალიან წმინდად დავნაყოთ წინასწარ ცხელ წყალში დამბალი წიწაკა, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი.
2 ეს ყველაფერი გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში და გოჭს წავუსვათ როგორც შიგნით, ასევე გარეთაც. ამ ნაერთის მაგიერ, შეწვის დროს შეიძლება ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბო ან წყალი.
3 გოჭი შეიძლება შეიწვას, როგორც ღუმელში, ასევე ნაკვერჩხალზე, შამფურზე წამოცმული.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, rogor ნანახია: 584 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: