ატმის ნამცხვარი / atmis namckhvari - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ატმის ნამცხვარი / atmis namckhvari
2014-07-20, 2:52 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ატამი - 600 გრ.
დარბილებული კარაქი - 200 გრ.
შაქარი - 150 გრ.
ცომის საფხვიერებელი - 1 ს.კ.
რძე - 1/4 ლ.
ფქვილი - 300 გრ.
პაკეტი პუდინგი კრემისათვის, რომელიც ცხობისას არ ფუჭდება - 1 ც.
კვერცხის გული - 1 ც.

მომზადების წესი:
1 ღუმელი გააცხელეთ 200C-მდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. ატამი გათალეთ, შუაზე გაჭერით და გამოაცალეთ კურკა.
2 ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გაასწორეთ.
3 პუდინგის კრემი რძესთან ერთად ათქვიფეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით. კრემი წაუსვით ცომს და ზემოდან ატმის
ნაჭრები მოაწყვეთ. აცხვეთ ღუმელში 200C-ზე 55 წთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, rogor ნანახია: 782 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: