Загрузка...
შემწვარი გოჭი სადღესასწაულოდ / shemtsvari gochi sadghesastsaulod - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

შემწვარი გოჭი სადღესასწაულოდ / shemtsvari gochi sadghesastsaulod


2014-10-30, 4:03 AM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
გოჭი
გამდნარი კარაქი - 100 გრ
ნიორი - 2-3 კბილი
პილპილი

მომზადების წესი:
შეარჩიეთ კარგი გოჭი, დაახლოებით 4 კგ. დანაყეთ ნიორი და მსხვილი მარილი ერთად, ეს ნარევი წაუსვით გოჭს შიგნიდან. მოაფრქვიეთ შავი პილპილიც. გარედან წაუსვით წვრილი მარილი და გამდნარი კარაქი ან ერბო. კუდი, ყურები და ჩლიქები ფოლგაში შეუფუთეთ, რომ დროზე ადრე არ დაიბრაწოს და დაიწვას. შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე დაახლოებით 1.5 საათი. გოჭს ყოველ 10-15 წუთში ფუნჯით უსვით გამდნარი კარაქი. შეწვის დასრულებამდე 15-20 წუთით ადრე მოაცილეთ გოჭს ფოლგა.

თუ ყველაფერს სწორად გააკეთებთ, გოჭის კანი გამოვა საოცრად გემრიელი, პრიალა და კრაწუნა.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: natalikvirikashvili | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო, როგორ, rogor
ნანახია: 497 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0