Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბლინები, რომლებიც პირში დნება / blinebi, romlebic pirshi dneba
2014-10-30, 3:20 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
კვერცხი - 3
ფქვილი - 50 გრ
რძე - 200 გრ
გამდნარი კარაქი - 2 ს.კ.
შაქარი - 1 ს.კ.
მწიკვი მარილი

მომზადების წესი:
კვერცხი, შაქარი და მარილი კარგად ათქვიფეთ. დაამატეთ გამდნარი კარაქი და რძე. შემდეგ
დაამატეთ ფქვილი და კვლავ ათქვიფეთ, რომ არ დარჩეს კოშტები. დაასხით ცომი ცხელ ტაფაზე და გამოაცხეთ სიფრიფანა ბლინები ორივე მხრიდან. ცხობისას დრო აკონტროლეთ, ზედმეტი არ მოუვიდეს.
თბილ-თბილ ბლინებს გულში ჩაუდეთ რაც გნებავთ - ხაჭო, არაჟანი, კრემი, ლიმონის კრემი, ხილი, ჯემი, თაფლი და ა.შ


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: natalikvirikashvili | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო, როგორ, rogor ნანახია: 2016 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]