Загрузка...
ვერმიშელის წვნიანი / vermishelis tsvniani - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ვერმიშელის წვნიანი / vermishelis tsvniani


2014-10-10, 6:42 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 ლიტრა წყალი
3 სუფრის კოვზი მარილი
400 გრამი კარტოფილი
1 ჭიქა ვერმიშელი
1 ცალი ბულგარული წიწაკა
3 ცალი პამიდორი
1 ცალი ლიმონი
მწვანილი

მომზადების წესი:
1. ვჭრით კარტოფილს და ვხარშავთ მარილიან წყალში.

2. როცა მორბილდება, ანუ ნახევრად მოიხარშება, ვუმატებთ ვერმიშელს და გახეხილ პამიდორს.

3. როცა წამოდუღდება, დავუმატოთ ბულგარული წიწაკა. 3 წუთის შემდეგ დავუმატოთ სასურველი მწვანილი.

4. 5 წუთის შემდეგ გამორთეთ ქურა და დაუმატეთ ერთი მთელი ლიმონის წვენი. მოურიეთ და გემიელად მიირთვით, სანამ ცხელია!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, rogor
ნანახია: 603 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0