მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ბერლინური სოუსი ხორცეულისა და ბოსტნეულისთვის / berlinuri sousi khorceulisa da bostneulistvis
2014-08-11, 11:16 AM |
შემადგენლობა:
არაჟანი 300 გ
ლიმონი 1/2
ზეითუნის ზეთი 3 ს.კ
მარილი და პილპილი
ნიორი
სასურველი მწვანილი კამა, ოხრახუში, პიტნა, რეჰანი და ა.შ
მომზადების წესი:
ლიმონი გამოვწუროთ. ბლენდერში დავაქუცმაცოთ მწვანილი და ნიორი, დავამატოთ ზეთი, მარილი, პილპილი, ლიმონის წვენი და სულ ცოტა შაქარი. კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ შევურიოთ არაჟანი და მიღებული სოუსი მაცივარში ჩავაციოთ. შეიძლება დაემატოს დაქუცმაცებული კიტრის მწნილი ან მოშუშული სოკო, მაგრამ ამ შემთხვევაში ნიორი ზედმეტი იქნება. უხდება ღუმელში ან გრილზე შემწვარ ხორცეულს, თევზს, ბოსტნეულს.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |