Загрузка...
ბერლინური სოუსი ხორცეულისა და ბოსტნეულისთვის / berlinuri sousi khorceulisa da bostneulistvis - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ბერლინური სოუსი ხორცეულისა და ბოსტნეულისთვის / berlinuri sousi khorceulisa da bostneulistvis


2014-08-11, 11:16 AM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
არაჟანი 300 გ
ლიმონი 1/2
ზეითუნის ზეთი 3 ს.კ
მარილი და პილპილი
ნიორი
სასურველი მწვანილი კამა, ოხრახუში, პიტნა, რეჰანი და ა.შ

მომზადების წესი:
ლიმონი გამოვწუროთ. ბლენდერში დავაქუცმაცოთ მწვანილი და ნიორი, დავამატოთ ზეთი, მარილი, პილპილი, ლიმონის წვენი და სულ ცოტა შაქარი. კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ შევურიოთ არაჟანი და მიღებული სოუსი მაცივარში ჩავაციოთ. შეიძლება დაემატოს დაქუცმაცებული კიტრის მწნილი ან მოშუშული სოკო, მაგრამ ამ შემთხვევაში ნიორი ზედმეტი იქნება. უხდება ღუმელში ან გრილზე შემწვარ ხორცეულს, თევზს, ბოსტნეულს.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო, rogor
ნანახია: 277 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0