Загрузка...
შემწვარი ტკბილი წიწაკა ბალზამიკოსთან ერთად / shemtsvari tkbili tsitsaka balzamikostan ertad - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

შემწვარი ტკბილი წიწაკა ბალზამიკოსთან ერთად / shemtsvari tkbili tsitsaka balzamikostan ertad


2014-07-25, 6:12 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
6 დიდი ტკბილი წიწაკა (სასურველია სხვადასხვა ფერის)
70 მლ ზეითუნის ზეთი
2 კბილი ნიორი
70 მლ ძმარი ბალზამიკო (შეიძლება ნაკლებიც)
მარილი
წითელი მწარე წიწაკა
10 გ ოხრახუში

მომზადების წესი:
გარეცხეთ და გააშრეთ წიწაკები, ამოაცალეთ თესლები, გაწმინდეთ და დაჭერით სიგრძივად (4-5 ნაწილად წიწაკის ზომის მიხედვით).

დაასხით ზეთი ფართო ტაფაზე და გააცხელეთ, დაამატეთ წიწაკის ნაჭრები და ფრთხილად აურიეთ. მოშუშეთ საშუალო ან დაბალ ცეცხლზე, სანამ არ დარბილდება და ფერს ოდნავ შეიცვლის. ჩვეულებრივ, 10-12 წუთი საკმარისია.

ნიორი დასრისეთ, დაუმატეთ ტკბილი წიწაკის ნაჭრებს და ისევ აურიეთ. 2 წუთის შემდეგ ნივრიან წიწაკებს მოასხით ბალზამიკო, მოაყარეთ მარილი და მწარე წიწაკა. გააგრძელეთ მოშუშვა დაბალ ცეცხლზე კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.

თეფშზე გადმოღების შემდეგ წიწაკას მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში და გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო, როგორ, rogor
ნანახია: 263 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0