Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ხინკალი / khinkali - xinkali
2014-07-22, 4:40 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ღორის ხორცი - 1 კგ. (ან ცხვრის ხორცი)
ხახვი - 5 თავი,
კვერცხი - 1 ცალი,
მწვანილი - გემოვნებით.
პილპილი - გემოვნებით.
მარილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ხახვი, ღორის ხორცი (ან ცხვრის) დავჭრათ ნაჭრებად და გავატაროთ ხორცსაკებ მანქანაში.
ხორცის ფარშს შევურიოთ: პილპილი, მარილი,ოხრახუში, ქინძი, ქონდარი,
დავამატოთ თბილი წყალი.(1 ჭიქა)
ცომი უნდა მოვზილოთ მაგარი.
ნახევარ ლიტრ წყალში ჩავყაროთ მარილი, დავამატოთ კვერცხი და ფქვილი,
კარგად მოვზილოთ და დავაბრტყელოთ.
ჭიქით გამოვჭრათ რგოლები,
თითოეულ ცომზე დავაწყოთ 1 ს/კ ხორცი, შემოვუკეცოთ ნაპირები, რაც შეიძლება წვრილი ნაოჭებით.
ხინკლები ჩავყაროთ ადუღებულ მარილიან წყალში.
როცა ხინკალი ამოტივტივდება, ვადუღოთ კიდევ 5 წუთი.
ბოლოს ამოვაწყოთ ხინკლები თეფშზე, ისე რომ არ დაიშალოს,
მოვაყაროთ პილპილი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, rogor ნანახია: 1500 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]