პომიდორის ტოლმა / pomidoris tolma - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

პომიდორის ტოლმა / pomidoris tolma
2014-07-22, 9:55 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
8 ერთნაირი, საშუალო ზომის, მკვრივი პომიდორი
300-400 გრ. რბილი ხორცი, (ქათმის ან საქონლის)
2 ხახვი
ოხრახუში
3-4 კბილი ნიორი
50 გრ. მოხარშული ბრინჯი ან პური
მარილი
პილპილი
ყველი.

მომზადების წესი:
პომიდორს გამოუღეთ გული,

ისე რომ გვერდები და ძირი არ დაუზიანოთ.

ხორცი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთნ, ნიორთან, ოხრახუშთან და პურთან ერთად.

თუ ბრინჯით აკეთებთ, მზა ფარშს შეურიეთ მოხარშული ბრინჯი,

დაამატეთ მარილი და პილპილი.

გამოავსეთ პომიდვრები ამ მასით,

თავზე დაადეთ ყველის ნაჭრები ან გახეხილი ყველი

მოამზადეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, rogor ნანახია: 340 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: