Загрузка...
პომიდორის ტოლმა / pomidoris tolma - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

პომიდორის ტოლმა / pomidoris tolma


2014-07-22, 9:55 AM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
8 ერთნაირი, საშუალო ზომის, მკვრივი პომიდორი
300-400 გრ. რბილი ხორცი, (ქათმის ან საქონლის)
2 ხახვი
ოხრახუში
3-4 კბილი ნიორი
50 გრ. მოხარშული ბრინჯი ან პური
მარილი
პილპილი
ყველი.

მომზადების წესი:
პომიდორს გამოუღეთ გული,

ისე რომ გვერდები და ძირი არ დაუზიანოთ.

ხორცი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთნ, ნიორთან, ოხრახუშთან და პურთან ერთად.

თუ ბრინჯით აკეთებთ, მზა ფარშს შეურიეთ მოხარშული ბრინჯი,

დაამატეთ მარილი და პილპილი.

გამოავსეთ პომიდვრები ამ მასით,

თავზე დაადეთ ყველის ნაჭრები ან გახეხილი ყველი

მოამზადეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, rogor
ნანახია: 280 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0