შემწვარი ღორის ხორცი გულსართით / shemtsvarti ghoris khorci gulsartit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

შემწვარი ღორის ხორცი გულსართით / shemtsvarti ghoris khorci gulsartit
2014-07-21, 7:14 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ ღორის შემწვარი რბილი ხორცი
3 კბილი ნიორი
5 ტოტი როზმარინი
1 ს.კ. პომიდვრის პასტა
150 გ ბეკონი
3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
6 ს.კ. ხორცის ბულიონი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ღორის ხორცის ნაჭერს წავუსვათ მარილი, პილპილი და ზეთდასხმული ფორმით შევდგათ ღუმელში. როდესაც ხორცი ნახევრად შეიწვება, გავჭრათ სიბრტყელზე, წავუსვათ დაჭყლეტილი ნიორი, მოვაყაროთ რამდენიმე როზმარინის ტოტი, მარილი და პილპილი და ჩავუწყოთ პომიდვრის პასტაში არეული დაჭრილი ბეკონის ნაჭრები, დავაფაროთ მეორე ნაჭერი და შევკრათ ძაფით. ხორხის ნაჭერს მოვაყაროთ დარჩენილი როზმარინის ტოტები, მოვასხათ ბულიონი და ისევ შევდგათ ღუმელში, სანამ ბოლომდე არ მომზადდება.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, rogor movamzado, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor ნანახია: 322 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: