Загрузка...
ბიფშტექსი / bifshteqsi - khorci, kulinaria, mzareuli, recepti - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ბიფშტექსი / bifshteqsi - khorci, kulinaria, mzareuli, recepti


2014-07-21, 12:45 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
200 გ. ძროხის სუკის ნაჭერი
1 კვერცხის გული
1 ჩ.კ. ბროწეულის საწებელი
ოხრახუში
მარილი, წიწაკა გემოვნებით
ზეთი – შესაწვავად.

მომზადების წესი:
ხორცის ნაჭერი დავბეგვოთ, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და გავაჩეროთ მაცივარში 45 წუთით. დაბეგვილ ხორცს შუაში გავუკეთოთ ჩაღრმავება, ცავასხათ კვერცხის გული და შევწვათ ღუმელში ცხიმიან ტაფაზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო, როგორ, rogor
ნანახია: 424 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0