ფრანგული სოუსი ტარხუნით / franguli sousi tarkhunit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ფრანგული სოუსი ტარხუნით / franguli sousi tarkhunit
2014-07-20, 3:13 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 ღერი ტარხუნა
2 ღერი ოხრახუში
5 ს.კ. თეთრი ღვინის ძმარი
60 გ სქელი ნაღები
4 ს.კ. რძე
1 ს.კ. დიჟონური მდოგვი
4 ს.კ. ნიგოზი
1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ნიგოზი დავნაყოთ. ოხრახუშსა და ტარხუნას მოვაცილოთ უხეში ღერები და წვრილად დავჭრათ. ძმარი, ნაღები, რძე, მდოგვი და ზეთი კარგად ავურიოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დავუმატოთ მწვანილი, ნიგოზი, მარილი და პილპილი. ეს სოუსი უხდება ხორცსა და თევზს.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, rogor ნანახია: 455 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: