Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ყაბახისა და საქონლის ფარშისგან მომზადებული გემრიელი ღვეზელი / kabakhisa da saqonlis farshisgan momzadebuli gemrieli ghvezeli
2017-08-13, 11:15 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
3 ცალი ყაბაყი
150-200 საქონლის ფარში
180-200 გრამი ფქვილი
1 ჩ/კ გამაფხვიერებელი
1 ცალი ხახვი
80 გრამი მაგარი ყველი
1 ცალი კვერცხი
2 ს.კ დაფქული ორცხობილა
მარილი, მწვანილები გემოვნებით

მომზადების წესი:
ყაბაყი გახეხეთ, დაუმატეთ კვერცხი, მარილი, გამაფხვიერებელი, ურიეთ და პორციებით ფქვილი დაუმატეთ. ყველი გახეხეთ და ნახევარი ცომს ჩაუმატეთ.
ფარში, დაჭრილი ხახვი, მწვანილი და მარილი ერთმანეთში აურიეთ. მიეცით პატარა ბურთულების ფორმა.
საცხობ ფორმას კარაქი გადაუსვით და დაფქული ორცხობილა მოაყარეთ. ცომი მასზე მოათავსეთ და ბურთულები მასში ჩააწყვეთ (ისე როგორც ვიდეოშია ნაჩვენები).
მოაყარეთ დარჩენილი ყველი. აცხვეთ 180 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში. ბოლო 10 წუთისგანმავლობაში ღვეზზელს ფოლგა გადააფარეთ, რათა ზედა ნაწილი არ დაიწვას.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: saqonlis khorci, kabakhi, gvezeli, kabaxi, ghvezeli, dzrokhis khorci, yabaxi, dzroxis xorci, saqonlis xorci, yabakhi ნანახია: 1120 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]