Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ღვინოში ჩაშუშული საქონლის ხორცი / ghvinoshi chashushuli saqonlis khorci
2017-08-22, 9:37 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
საქონლის ხორცი - 600 გ
პომიდორი - 4 ცალი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიორი - 2 კბილი
დაფნის ფოთოლი
ცხარე წიწაკა - 1 ცალი
ღვინო - 300 მლ
ქინძი,ოხარახუში,რეჰანი - თითო კონა
ძირა - გემოვნებით
ხმელი ქონდარი - გემოვნებით
ზეთი - მოსაშუშად
მარილი - გემოვნებით

მომზადების წესი:
ხორცი დავჭრათ პატარა ზომის ნაჭრებად და ცხელ ზეთდასხმულ ქვაბში შევწვათ, დავაყაროთ დაჭრილი ხახვი და წიწაკა. დავასხათ ღვინო და ვადუღოთ, სანამ ნახევრამდე დაშრება. შემდეგ დავუმატოთ დაბლენდერებული პამიდორი. ჩავდოთ დაფნის
ფოთოლი. თუ საკმარისი სითხე არ ექნება, შეგვიძლია გადადუღებული წყალი დავუმატოთ და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ
ხორცი ბოლომდე მომზადდება. ბოლოს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, სუნელები და მარილი გემოვნებით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: saqonlis khorci, საქონლის ხორცი, ghvino, kulinaria, dzrokhis khorci, gvino, dzroxis xorci, saqonlis xorci, ღვინო, ძროხის ხორცი ნანახია: 1257 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]