ანანასი შამპანურში ან ნახევრად ტკბილ ღვინოში - სასმელები - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » სასმელები

ანანასი შამპანურში ან ნახევრად ტკბილ ღვინოში
2013-03-22, 10:40 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 ცალი ანანასი,
1 ბოთლი ნახევრად ტკბილი თეთრი ღვინო ან ნახევრად ტკბილი შამპანური.

მომზადების წესი:
ანანასი გავასუფთავოთ და პატარა ნაჭრებად დავჭრათ. დავასხათ შამპანური ან ღვინო და 15 წუთით შევდგათ მაცივარში. შეგვიძლია გამოვიყენოთ დაკონსერვებული ანანასი, მაგრამ ამ შემთხვევაში დასამატებლად მხოლოდ შამპანური გამოდგება.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: სასმელები | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: sasmelebi, sasmeli, ghvino, ananasi, gvino, koqteilebi, shampaniuri, ანანასი, ღვინო, შამპანიური ნანახია: 547 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: