მთავარი » ფაილები » სასმელები |
ანანასი შამპანურში ან ნახევრად ტკბილ ღვინოში
2013-03-22, 10:40 PM |
შემადგენლობა:
1 ცალი ანანასი,
1 ბოთლი ნახევრად ტკბილი თეთრი ღვინო ან ნახევრად ტკბილი შამპანური.
მომზადების წესი:
ანანასი გავასუფთავოთ და პატარა ნაჭრებად დავჭრათ. დავასხათ შამპანური ან ღვინო და 15 წუთით შევდგათ მაცივარში. შეგვიძლია გამოვიყენოთ დაკონსერვებული ანანასი, მაგრამ ამ შემთხვევაში დასამატებლად მხოლოდ შამპანური გამოდგება.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |