Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ლავაშის ღვეზელი ხორცის ფარშით / lavashis ghvezeli khorcis farshit
2017-08-23, 2:06 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
რძე - 200 მლ
არაჟანი - 200 გ
სტაფილო - 1-2
გახეხილი ყველი - 150-180 გ
კვერცხი - 3
ფარში - 500 გ
ლავაში - 1 შეკვრა
ხახვი - 1
მარილი და პილპილი

მომზადების წესი:
წვრილად დაჭრილი ხახვი ზეთში მოვშუშოთ, დავამატოთ ფარში და გავაგრძელოთ შუშვა. შემდეგ დავამატოთ გახეხილი სტაფილო. მზა ფარშს დავამატოთ მარილი, პილპილი და სურვილის შემთხვევაში მწვანილი.
კვერცხი რძესთან ერთად ავთქვიფოთ და გახეხილი ყველის ნახევარი დავამატოთ.
ლავაშს წავუსვათ არაჟანი, ფარში ლავაშზე გავანაწილოთ, დარჩენილი ყველიც მოვაყაროთ და რულეტივით გადავახვიოთ, შემდეგ ცხიმწასმულ ფორმაში გადავიტანოთ და თან ისე დავკეცოთ/დავახვიოთ, რომ ფორმაში მჭიდროდ მოთავსდეს. ზემოდან სოუსი მოვასხათ. გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე დაახლოებით 30 წუთი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, რეცეპტი, xorcis farshi, lavashi, gvezeli, ლავაში, ghvezeli, khorcis farshi, ღვეზელი, ხორცის ფარში ნანახია: 1293 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]