პამიდვრის ტარტატენი / pamidvris tartateni - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

პამიდვრის ტარტატენი / pamidvris tartateni
2014-07-02, 3:40 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 ფენა ფენოვანი ცომი
4 ცალი პამიდორი (400 გ)
1 კბილი ნიორი
4 ღერი ქონდარი
2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
1 ს.კ. შაქარი
30 გ თხელ ფენებად დაჭრილი პარმეზანი
2 ს.კ. ლიმონის წვენი
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ცომის ფენები 2-3 მმ სისქეზე გავაბრტყელოთ. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, დავაწყოთ შუა-შუა გაჭრილი პამიდვრები და მოვაყაროთ შაქარი. 30 წამის განმავლობაში მაღალ ცეცხლზე შევბრაწოთ. დაკეპილი ნიორი და წვრილად დაჭრილი ქონდრის ნახევარი პამიდვრებს მოვაყაროთ. პამიდვრებზე გადავაფაროთ ცომის ფენები, დავჩხვლიტოთ ჩანგლით და 220 გრადუსზე 20-25 წუთის განმავლობაში გამოვაცხოთ. ტარტი ამოვაბრუნოთ, მოვაყაროთ ყველი, დარჩენილი ქონდარი, მარილი და პილპილი, მოვასხათ ლიმონის წვენი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, samzareulo, gemrieli kerdzebi, გემრიელი კერძები, receptebi, სამზარეულო ნანახია: 367 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: