Загрузка...
ბოსტნეულის რაგუ ვირთევზათი / bostneulis ragu virtevzati - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ბოსტნეულის რაგუ ვირთევზათი / bostneulis ragu virtevzati


2014-07-02, 3:17 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
250 გ სტაფილო
500 გ მწვანე სატაცური (შეიძლება დაკონსერვებულიც)
2 ს.კ. ზეთი
350 გ ვირთევზას ფილე
2 ს.კ. ლიმონის წვენი
250 მლ ბეშამელის სოუსი
100 მლ ბოსტნეულის ბულიონი
1 ს.კ. ლიმონის ცედრა
1 პატარა კონა წიწმატი
მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
სტაფილო გავრეცხოთ, გავთალოთ და პატარა ნაჭრებად დავჭრათ. ქვაბში გავაცხელოთ ზეთი, დავუმატოთ სტაფილო და მსუბუქად მოვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ სატაცური და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. თევზის ნაჭრები 4 სმ ზომის ნაჭრებად დავჭრათ, მოვასხათ 2 ს.კ. ლიმონის წვენი და დროებით გადავდოთ. ბოსტნეული წამოვადუღოთ ბულიონსა და ბეშამელის სოუსთან ერთად. დავუმატოთ ლიმონის ცედრა. თევზი შევამშრალოთ, მოვაყაროთ მარილი, დავაწყოთ ბოსტნეულზე და თავდახურული 6-8 წუთი ვშუშოთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, samzareulo, gemrieli kerdzebi, გემრიელი კერძები, receptebi, სამზარეულო
ნანახია: 248 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0