მომზადების წესი:
ნამცხვრისთვის დაგჭირდებათ მზა ფენოვანი ცომი. ცომი გავალღვოთ და გავშალოთ. მსუბუქად გავაბრტყელოთ. დავჭრათ ლენტებად. ლენტები შემოვახვიოთ მილის ან კონუსის ფორმებს და დავალაგოთ საცხობ ფურცელზე. გამოვაცხოთ 180-190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს. გავაციოთ.
ამასობაში მოვამზადოთ კრემი. შეგიძლიათ, ნამცხვრისთვის ნებისმიერი სასურველი კრემი გამოიყენოთ, იქნება ეს მოხარშული, შესქელებული რძითა და კარაქით თუ ნაღებით. ამჯერად ძალიან გემრიელ კრემს გთავაზობთ ნაღებით და ქრიმ-ჩიზით.
ათქვიფეთ მიქსერით კრემ-ყველი და შაქარი, დაამატეთ ნაღები და ლიმონის წვენი. თქვიფეთ სანამ გასქელდება და კრემი ფორმას დაიჭერს.