Загрузка...
კენკრის პუდინგი / kenkris pudingi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

კენკრის პუდინგი / kenkris pudingi


2014-04-21, 6:13 PM

www.auf.ge -

სამი ინგრედიენტების მიუხედავათ დესერტი ძალიან გემრიელია.

მრავალფეროვნებისთვის პუდინგი შეგიძლიათ მიირთვათ ვანილის ნაყინთან ერთად ან მომზადების პროცესში კენკრას ცოტაოდენი ალკოჰოლი დაუმატოთ.

შემადგენლობა:
პურის ნაჭრები (ფორმის ზომიდან გამომდინარე)
500-600 გრ. კენკრა(შეიძლება გაყინულიც)
150 გრ. შაქარი

მომზადების წესი:
მოაჭერით პურის ნაჭრებს ქერქები და ამოფინეთ ნაჭრებით ფორმის ძირი და კედლები. შეეცადეთ პური მაქსიმალურად მჭირდროთ დაალაგოთ.

თუ იყენებთ გაყინულ კენკრას-წინასწარ გაალღვეთ. მოაყარეთ გარეცხილ კენკრას შაქარი და გააჩერეთ 1 საათი წვენის გამოსაშვებათ. გადაიტანეთ კენკრა წვენთან ერთად ქვაბში და საშუალო ცეცხლზე დუღილამდე მიიყვანეთ. პური გაჟღინთეთ კენკრის წვენით, შუაში მოათავსეთ კენკრა, ხოლო ზემოდან დარჩენილი პურის ნაჭრები დააფინეთ, დაადეთ სიმძიმე და ერთი ღამით მაცივარში შეინახეთ.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: gurmani, mzareuli, kulinaria, receptebi, receftebi, retseptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, კულინარია მზარეული რეცეპტები, kulinari
ნანახია: 412 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0