Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ისპანახი თხილითა და პიტნით / ispanakhi tkhilita da pitnit
2014-04-21, 9:14 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 თავი ხახვი
1 ს.კ. ზეთი
250 გ ისპანახი
2 ღერი პიტნა
125 გ მოცარელა ან სულგუნი
1 ს.კ. მსხვილად დაფქული მოხალული თხილი
4 თხელი ნაჭერი ლორი
მარილი, პილპილი და ლიმონის წვენი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ხახვი წვრილად დავჭრათ. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, დავუმატოთ ისპანახი და დავასხათ 100 მლ წყალი. ტაფას დავახუროთ სახურავი და საშუალო ცეცლხზე 10-12 წუთი ვშუშოთ. შემეგ ავხადოთ სახურავი და კიდევ 3-4 წუთის განმავლობაში განვაგრძოთ შუშვა. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი პიტნა, მარილი, პილპილი და ლიმონის წვენი. მოცარელა ოთხად გავჭრათ. ყველის ნაჭრები ტაფაზე ერთი მხრიდან შევბრაწოთ, ზედ მოვათავსოთ ყველის ნაჭრები და დნობას რომ დაიწყებს, ამოვიღოთ. ისპანახი ოთხად გავყოთ, თითოეულ ნაწილზე მოვათავსოთ ყველიანი ლორი და მოვაყაროთ თხილი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: Кулинар, повар, Вкусные блюда, кулинария, вкусное блюдо, კულინარია მზარეული რეცეპტები, kulinaria mzareuli receptebi, вкусные рецепты ნანახია: 1399 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]