Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები უცხო ენებზე

ნიგვზიანი ხარჩო / nigvziani kharcho

შემადგენლობა:
1კგ დეკეულის ხორცი
300 გ პომიდორი
2 თავი ხახვი
1ს.კ უცხო სუნელი
1 ჩ.კ ყვითელი ყვავილი
1ს.კ ხმელი ქინძი
4 კბილი ნიორი
30 გ ტომატ-პასტა
400 გ ნიგოზი
2ს.კ სიმინდის ფქვილი
100 გ კარაქი
მარილი, წითელი წიწაკა-გემოვნებით

მომზადების წესი:
ნიგოზი ორჯერ გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ხორცი დაჭერით პატარა ნაჭრებად,ჩაყარეთ ქვაბში ცოტა წყალთან ერთად და შუშეთ. ხახვი წვრილად დაჭერით. პამიდორი დამდუღრეთ,კანი გააცალეთ და თესლი მოაშორეთ.

დაჭრილი პამიდორი ათქვიფეთ ბლენდერში. ხორცს დაუამტეთ ცხიმი და ხახვი. შუშეთ დაახლოებით 20-25 წუთი. კარგად რომ ჩაიშუშება, პამიდორი დაასხით. მოშუშულ ხორცს ცოტა მდუღარე წყალი დაასხით და შუშვა ნელ ცეცხლზე განაგრძეთ. გატარებულ ნიგოზს დააყარეთ ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, წითელი წიწაკა, მაირლი, სიმინდის ფქვილი, დაასხით წყალი და აურიეთ.

ნიგვზიანი მასა ბლენდერით ათქვიფეთ. როდესაც ხორცი კარგად მოიხარშება, დაასხით ნიგვზიანი მასა და აურიეთ. როცა წამოდუღდება,დაამატეთ წიწაკა, ნიორი,მარილი და კიდევ ერთხელ წამოადუღეთ. სუფრარასთან მიტანისას ხარჩოს ნიგვზის ზეთი მოასხით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-06-15, 1:34 PM
კატეგორია: რეცეპტები უცხო ენებზე | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: საკვები, sachemeli, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, sakvebi, kulinaria mzareuli receptebi, კულინარია მზარეული რეცეპტები, საჭმელი
ნანახია: 1424 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]